Coachingpraktijk Scherpzicht

Coaching

Individuele coaching of therapie op maat

De coaching die Scherpzicht biedt, wordt op maat gemaakt naar aanleiding van de hulpvraag die jij stelt. Samen brengen we in kaart waar jij in vast bent gelopen en zullen we doelen stellen die passen bij JOU. Je doorloopt een heel proces, maar je doet het niet alleen. Ik help je weer de weg op te gaan naar datgene waar jij voor geroepen bent.

Leef je roeping

Wij zijn mensen met een missie op de wereld. God heeft het zo mooi gezegd in Zijn woord. “Zo is dan wie in Christus is een nieuwe schepping; het oude is voorbijgegaan, zie, het nieuwe is gekomen.” 2 Korintiërs 5:17 

Wij mogen het verleden ‘het verleden’ laten en focussen op wat voor ons ligt. Van een leven met pijn naar een leven met perspectief. Niet meer in het verleden blijven hangen, maar in het heden en de toekomst.

“Want ik weet, welke gedachten IK over u koester, luidt het woord des HEREN, gedachten van VREDE en niet van onheil, om u een HOOPVOLLE TOEKOMST te geven.” Jeremia 29:11

Werkwijze van de Total Balance-methode

Total Balance staat voor werken vanuit christelijke normen en waarden, kwaliteit, betrouwbaarheid en (geestelijke) diepgang. Daarnaast staat het voor een persoonlijke, doelgerichte en praktische aanpak van werken.

Ik heb de Total Balance-coachopleiding gevolgd bij Carianne Ros. Het is een uitgebalanceerd programma om het beste uit jezelf te halen, je koers te bepalen en tot je bestemming te komen.

De Total Balance-methode gaat uit van een holistische benadering van de mens. Alles staat met elkaar in verbinding. Dat wil zeggen: geest, ziel en lichaam. Als één van deze gebieden in onbalans is, zal dat effect hebben op de andere gebieden van het leven. 

Total Balance is een mix van therapie en coaching, op basis van pastoraat, geestelijke verzorging. De therapie is enerzijds bedoeld om het verleden (wie was ik?), het heden (wie ben ik?) en de toekomst (wie word ik?) toe te passen. 

GELOVEN, GROEIEN, GENIETEN, GEZOND LEVEN en LIEFHEBBEN zijn de vijf basisprincipes waarmee ik werk. Zonder deze vijf principes is het onmogelijk om in een totale balans te komen.  


©  Coachingpraktijk Scherpzicht. Website: Van Dongen Design - Inloggen